0
Carrefour
Carrefour presenta un nou concepte d'hipermercat a Epizen

Amb una superfície de 7.700 metres quadrats, proposa una experiència de compra fàcil, ràpida, de qualitat i als millors preus.

El nou hipermercat de Carrefour a Epizen es convertirà en el més gran de la companyia a Andorra. L'espai, amb una superfície de 7.700 metres quadrats, s'ha concebut per proposar al visitant una experiència de compra fàcil i ràpida, amb productes de qualitat garantida i als millors preus.

El nou Carrefour d'Epizen ocupa dues plantes de la nova superfície comercial. A peu de carrer, 5.000 metres quadrats amb 17 caixes, i al primer pis, 2.700 metres quadrats 15 caixes més i un restaurant amb capacitat per 150 comensals. L'hipermercat, un dels més innovadors de la seva categoria, compta amb una àmplia oferta de productes, amb més de 36.000 referències diferents en alimentació i altres mercaderies.

Pel que fa a la circulació de les persones per aquest nou hipermercat, s'han previst espais polivalents, amb zones habilitades per a la realització de showcookings, i passadissos més grans de l'habitual, de dos metres d'amplada, amb l'objectiu de facilitar la mobilitat dels visitants i potenciar una compra més còmoda i tranquil·la.

Grup Pyrénées i Carrefour van segellar l'any 2020 un acord per tal d'implantar a Andorra la cadena de supermercats francesa de la mà del grup líder en distribució local d'alimentació. L'acord amb la multinacional francesa ha suposat per a Pyrénées l'oportunitat de compartir know-how amb una de les empreses europees més importants del sector i reforçar el posicionament en el sector.

News Carrefour