0
Primor
Primor
L'oferta de productes resulta molt variada amb grans acords com a L’Oréal,

Fundada en 1953 i amb més de 150 botigues situades a Espanya, Portugal i Andorra, Perfumeria Meravella s'ha convertit en la botiga de referència del seu sector. Amb una expansió nacional imparable, ha aconseguit fer-se amb diferents premis com a “Millor perfumeria selectiva” i “Millor Fórmula Comercial”.


El seu caràcter innovador utilitzat en les seves instal·lacions i la incorporació de les últimes signatures de cosmètica, perfumeria, maquillatge, parafarmàcia i complements la converteix en el destí ideal per als amants de la cura personal. Ofereix, també, una línia especialitzada en productes naturals i orgànics amb la finalitat d'aportar nutrients de qualitat a la pell i contribuir així amb la protecció del medi ambient.


L'oferta de productes resulta molt variada amb grans acords com L’Oréal, Puig, Procter & Gamble, Dior i Chanel entre altres. Amb una política de preus molt econòmics, Meravella impulsa el seu èxit ajustant-se al lema: «No deixem que ningú vengui més barat que nosaltres».