0
Rodi Motor Services
Rodi Motor Services
Rodi Motor Services arriba al centre Epizen.

A partir d'ara els clients de Rodi Andorra podran gaudir de tots els serveis que ofereix el macro taller ubicat a la Planta Soterrani -2, durant tots els dies de la setmana.

El local compta amb unes àmplies instal·lacions amb més de 1.000m². L'espai es distribueix entre zona de taller, un magatzem de gran capacitat amb un stock de més de 2.000 pneumàtics de les millors marques i els millors preus, i servei de custodia de pneumàtics gratuït per guardar les rodes de temporada.

Rodi Andorra disposa d'un ampli equip de professionals especialitzats en diferents àrees que assessoren i atenen qualsevol necessitat que tingui el conductor amb el seu vehicle. Entre els serveis més habituals, destaquen el canvi de pneumàtics, guarda pneumàtics, revisions, frens, bateries, amortidors, càrrega d'aire condicionat i diagnosi d'avaries, entre altres serveis de mecànica per a vehicles.

A més a més, el nou taller introdueix una millora important, afegint elements que perfeccionen l'experiència de compra i servei al client. En les noves instal·lacions destaca la zona de recepció amb servei de WiFi gratuït, zona d'espera amb punts de càrrega per a dispositius mòbils, màquina de cafè i zona infantil.

News Rodi Motor Services