Arriben els dissenys més divertits amb Mr. Wonderful

Arriben els dissenys més divertits amb Mr. Wonderful

Necessites fer un regal o donar-te un capritx? Ara amb el nou córner que tenim a la segona planta del nostre centre comercial, ho tens molt fàcil! Troba la inspiració i els productes més originals per a cada ocasió i celebració.

Al nou córner de Mr. Wonderful trobaràs una àmplia varietat de productes per a diferents moments i ocasions amb els que aconseguiràs un somriure o motivar serà molt fàcil. Des de productes de decoració per a la llar fins a productes personals amb formes i missatges molt originals que omplen qualsevol racó amb dissenys que agraden, que regalen somriures i t’alegren el dia. No creus que això el converteix en el millor regal? I a més, pots treure regals que s’adaptin a totes les edats i necessitats.

Mr. Wonderful
Mr. Wonderful

A més, Mr. Wonderful pensa en tota la família, fins i tot en els més petits de la casa. Necessites una canastreta de naixement? Amb divertits dissenys d’animals, fruites i complements pel dia a dia pots crear-ne una molt original i que cobreixin les necessitats bàsiques per a un nadó. Plats, bosses, motxilles, peluixos, tovalloles amb caputxa, mitjons, bodies... una àmplia varietat de productes per muntar el regal més original i diferent que els pares rebran.

Mr. Wonderful
Mr. Wonderful

Vine a la segona planta i descobreix un món que també voldràs per a tu!