Les col·leccions més destacades

Colors terra i tons neutre. Després d’unes temporades on els colors vius eren els protagonistes, aquesta la tendència per a aquesta primavera 2024 és gairebé la contrària. Les tonalitats més discretes i els tons terra són els que predominen. I si hem de destacar un color, serà el blau.

 
 

Estilitzar la silueta és una de les tendències que arriben amb més força aquesta primavera 2024. Per aquest motiu, destaquen les peces amb ombreres molt marcades: blazers, bombers i, fins i tot, vestits. Marcar la figura amb forma triangular, amb espatlles prominents i cintures estretes, un característica pròpia de la moda dels anys 80, és una de les màximes d’aquesta temporada.

 
 
 

Les tendències en vestits per aquesta temporada són diverses i emocionants. Des dels clàssics vestits "lenceros" fins als elegants estampats florals, sense oblidar el sempre chic negre, i amb el blanc i el blau com a colors protagonistes. Els detalls de plecs que creen un efecte 'ventre pla' són imprescindibles aquesta temporada, així com l'estampat de lleopard, que es posiciona com el més buscat. Per ajudar-te a trobar el teu estil perfecte, hem seleccionat alguns models destacats. Descobreix aquestes opcions i afegeix un toc de moda al teu armari aquesta temporada!

 
 
 
 

La bossa és l'accessori estrella que pot transformar per complet un conjunt. Les tendències de bosses per aquesta primavera inclouen bosses vermelles per afegir un toc de color, estampats animals com lleopard o serp per a un toc salvatge, bosses joia amb detalls com tacs o metal·litzats per a un toc glamurós, bosses maxi ideals per a l'oficina i el dia a dia, bosses de ganxet perfectes per a l'estiu tant a la platja com a la ciutat, bosses 'coquette' amb flors i siluetes clàssiques per a un estil encantador i per últim els clutx com a opció perfecta per completar un look especial.

 
 

Prepara't per donar-li un toc fresc i modern al teu estil aquesta primavera, seguint les últimes tendències amb Epizen!