Les col·leccions més destacades

Baixen les temperatures i toca tornar a fer servir la jaqueta, aquella peça que havíem oblidat durant l'estiu. Abrics de drap, jaquetes de cuir, gavardines o anoracs són els tipus de jaqueta més freqüents durant la tardor.

 
 

Aquesta tardor 2023 torna trepitjant fort, una vegada més, l'estil de calçat camperol. Les botes i botins d'estil cowboy seran de nou les protagonistes de la temporada.

 

La tardor és una estació ideal per gaudir de la natura. Aviat els boscos es començaran a vestir amb els colors tardorencs, deixant-nos un paisatge digne de conte. Equipa't amb Sprinter per descobrir l'Andorra més màgica i gaudir del trekking més autèntic.

 
 

L'arribada del fred convida a passar més temps a casa gaudint de les mítiques tardes de sofà, peli i manta. T'hem preparat la combo perfecta perquè no et falti de res en les tardes de tardor.

En l'àmplia col·lecció de pijames de Tezenis trobaràs l'estil que més encaixa amb tu. Perquè és important mantenir l'estil propi fins i tot estant a casa!

 
 

Quina millor manera d'endinsar-te en les pel·lícules que muntant un cinema a casa? Des d’Epizen t'aconsellem que et facis amb un projector amb el qual viure la màxim cada trama i escena.

 

I per a completar la tarda de sofà, peli i manta, el millor és abrigar-te amb les gustoses mantes que trobaràs en Textura. Suaus, càlides i amb colors en tons neutres per a aportar-te el relax que necessites a casa.

 

Equipa’t per a l’arribada del fred amb Epizen, el teu destí als Pirineus.