2x1 en lents progressives

2x1 en lents progressives

Gaudeix d'una visió clara amb Iblú Òptica Andorra

Estem emocionats de portar-te una oferta que canviarà la manera com veus el món! Des de l'1 fins al 31 d'octubre, gaudeix de la promoció especial 2x1 en lents progressives Varilux* a Iblú Òptica Andorra.

Si busques una visió nítida en qualsevol situació, aquesta promoció és perfecta per a tu. Varilux, la marca número 1 recomanada pels professionals de la visió, ha dissenyat aquestes lents progressives d'avantguarda per oferir una visió nítida a qualsevol distància, amb transicions perfectes entre visió propera i llunyana. Això significa que podràs gaudir d'una visió clara en totes les teves activitats diàries sense esforç.

Quins són els beneficis de les lents Varilux?

  • Visió nítida a totes les distàncies: No importa si estàs llegint un llibre, treballant a l'ordinador o gaudint d'una vista panoràmica; Varilux et proporciona una visió perfecta en qualsevol situació.
  • Ampli camp de visió: Experimenta la llibertat de veure tot al teu voltant, sense restriccions.
  • Transicions perfectes: Oblida les molèsties de les lents progressives tradicionals. Varilux et garanteix transicions suaus entre la visió de prop i lluny per a una adaptació ràpida i sense distorsions.
  • Estabilitat en moviment: Manté una visió clara fins i tot quan estàs en moviment, la qual cosa facilita la teva adaptació sense molèsties.

Però això no és tot, a més a Iblú Òptica t'ofereixen l'oportunitat de finançar la teva compra en 3 còmodes mesos, sense interessos!

És hora de renovar el teu estil i la teva visió amb Iblú Òptica Andorra!

*Recorda que la promoció és vàlida de l'1 al 31 d'octubre de 2023 o fins a exhaurir existències, en lents progressives Varilux (tant per a visió com per a sol) amb la mateixa graduació per a la mateixa persona. Per obtenir més detalls sobre les nostres opcions de finançament, t'animem a visitar la nostra botiga.