Celebra amb nosaltres el primer aniversari de IO:Electro&Home

Celebra amb nosaltres el primer aniversari de IO:Electro&Home

La teva botiga de referència per a tots els productes electrònics i per a la teva llar.

Del 24 de juliol al 20 d'agost, tenim descomptes de fins al 50% en una àmplia gamma de productes que segur que t'encantaran. Si estàs buscant un nou smartphone, una tablet, un ordinador, productes gaming, una televisió o qualsevol altre aparell electrònic, aquest és el moment perfecte per fer-ho.

Mr. Wonderful
Mr. Wonderful

I si marxes de vacances, també trobaràs promocions increïbles en articles de fotografia, jardineria, salut sexual, cura personal. Però si el que necessites és actualitzar algun electrodomèstic... també estàs de sort! Tot el que necessitis estem segurs que ho trobaràs a IO:Electro&Home.

Mr. Wonderful
Mr. Wonderful

Descobreix totes les promocions al nostre catàleg digital Catàleg IO - EL GRAN ANIVERSARI - Celebrem el 1r aniversari amb tu!

I com a regal d'aniversari especial per als nostres clients, oferim preus especials en assegurances per als teus dispositius i productes, que inclouen un mes gratis d'assegurança.

No ho dubtis més! Vine del 24/07 al 20/08 de 2023  a celebrar el nostre primer aniversari a IO:Electro&Home d’Epizen o a l’Avinguda Tarragona 22-24, d’Andorra la Vella i aprofita les millors promocions. Els nostres experts t'ajudaran a triar els millors productes que s'ajustin a les teves necessitats i sempre amb els preus més competitius.

Gràcies per fer d'aquest primer any una experiència inoblidable i esperem continuar sent el teu soci tecnològic de confiança per molts anys més!