Ja ha arribat el fred!

Ja ha arribat el fred!

A Textura, tenim tot el que necessites per vestir la teva llar.

Ha trigat, però ara si que podem dir que el canvi d’estació ja ha arribat. A Textura, tenim tot el que necessites per vestir la teva llar, amb els imprescindibles pel fred i els millors materials, que aportaran relax i confort a cada racó. Troba mantes, plaids, nòrdics i molt més a la nostra botiga.

 

El nòrdic perfecte per a tu.

Plomes, bambú, antiàcars... a la nostra secció especialitzada, podràs trobar el nòrdic que més s’adapti a les teves necessites i exigències, perquè el teu moment de descans es converteixi en un somni. Recorda que la temperatura de la teva llar i els teus gustos a l’hora de dormir, influeixen a l’hora d’escollir el teu nòrdic. Per això t’oferim el millor assessorament i una àmplia gamma, per escollir entre els diferents gramatges o nivells tèrmics, que millor s’adaptin a les teves necessitats.

 

Vesteix la teva llar.
 
 

Arribar a casa, posar-nos còmodes, asseure'ns en el sofà i relaxar-nos abraçats a una manta... 

A Textura som conscients de cadascun d’aquests moments i per això, volem ajudar-te a aconseguir millorar-ho. Amb una àmplia selecció de plaids i mantes de diferents teixits i estils, aconsegueix convertir aquest ritual rutinari en tota una experiència.

 

Aprofita la nostra promoció especial de l'Andorra Shopping Festival i gaudeix del confort!