Lefties confirma la presència a Epizen

Lefties confirma la presència a Epizen

El nou establiment d’Inditex ocuparà 2.000 metres quadrats a la primera planta del centre

L’empresa Lefties també se sumarà al projecte Epizen. Així ho va anunciar el grup Pyrénées ahir al matí. Fins aquest moment, s’havia confirmat la presència de dos operadors que hi tindran cabuda, la franquícia de restaurants americana McDonald’s i la cadena de distribució francesa Carrefour, que ja tenen els espais a punt. Ara, l’empresa multinacional d’Inditex també estarà present al nou centre comercial a través d’aquesta marca tèxtil que actualment ja compta amb una xarxa de 170 botigues en vuit països. Quant a la ubicació, ja s’ha avançat que la cadena ocuparà 2.000 metres quadrats a la primera planta de l’establiment comercial. Per altra banda, els responsables –que preveuen que l’obertura es podrà realitzar en un termini de sis setmanes– iniciaran la recerca de personal una vegada l’espai estigui del tot condicionat. Actualment el 60% dels empleats que treballaran a Epizen ja estan seleccionats, segons va informar ahir el Grup Pyrénées. De fet, aquests futurs treballadors s’estan formant com a pas previ a la incorporació al nou espai de Sant Julià de Lòria en altres negocis del grup empresarial. L’objectiu previst pel grup, doncs, és inaugurar la primera fase de les instal·lacions prevista al març vinent –com ja s’havia anunciat al novembre amb la incorporació d’unes primeres 300 persones.

L’equip d’Epizen està integrat per treballadors de l’antic centre comercial, per empleats del Grup Pyrénées i també per persones que s’incorporen al projecte empresarial. El departament de recursos humans continua la selecció de personal per cobrir les vacants pendents “en el marc de trobar determinats perfils professionals” i s’ha obert un procés a través de l’empresa Adecco a Espanya per escollir un centenar de treballadors especialment venedors, personals de caixa, carnisseria, xarcuteria, peixateria, restauració i personal de manteniment, entre d’altres.

De fet, a principi del mes de novembre passat una setantena de persones van participar a l’anomenat Job Meeting, unes jornades que van organitzar conjuntament el servei d’Ocupació i el Grup Pyrénées al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb l’objectiu d’entrevistar personal per incorporar al futur centre comercial. El centre comercial Epizen vol afavorir la conciliació familiar dels empleats i oferir flexibilització horària i per això la planificació inclou jornades amb torn seguit i parcials de les sis a les deu del matí, de tardes o de cap de setmana. La responsable de talent del grup, Natàlia Mere, va explicar que “volem oferir horaris que es puguin adaptar a les necessitats de les persones amb familiars al seu càrrec, que estiguin cursant estudis o vulguin combinar aquesta feina amb una altra dedicació”.

Lefties
L’empresa multinacional Inditex estarà present al nou centre comercial a través de la marca Lefties. La cadena ocuparà 2.000 metres quadrats a la primera planta.

Tres operadors
En aquests moments hi ha tres operadors confirmats. Lefties, la franquícia americana McDonald’s i a la cadena Carrefour.

Nous empleats
El 60% dels nous empleats ja estan seleccionats. L’equip està integrat per treballadors de l’antic centre, per empleats del Grup Pyrénées i per persones que s’incorporen al projecte.