La millor tecnologia a preus explosius

La millor tecnologia a preus explosius

La nova campanya Tecno Boom de IO:Electro&Home

Estàs buscant renovar els teus dispositius electrònics? Vols aprofitar les millors ofertes del mercat? Llavors no et perdis la nova campanya Tecno Boom de IO: Electro&Home, que té preus explosius en una selecció de productes de les millors marques.

A IO: Electro&Home trobaràs tot el que necessites per a la teva llar, el teu oci i la teva feina. Des de telefonia, informàtica, fotografia, imatge i so, fins a mobilitat, cura personal, salut sexual, petits electrodomèstics i gamma blanca. I si ets un apassionat del gaming, no et pots perdre el seu espai dedicat als accessoris i complements més innovadors per millorar la teva experiència.

La campanya Tecno Boom estarà vigent fins al 31 de maig i t'ofereix descomptes increïbles en productes seleccionats. Per exemple, pots aconseguir una Samsung Smart TV QLED UHD TV amb una pantalla de 75 polzades, per només 1.399€ (preu d’abans de 1.539€). O si prefereixes, una càmera Streaming KIYO de Razer per només 69,95€ (preu sense oferta 109€).

No deixis passar aquesta oportunitat i visita a la segona planta del centre comercial. Allà podràs veure i provar els productes en persona i rebre l'assessorament dels seus experts. Recorda que IO: Electro&Home t'ofereix el millor preu garantit i un servei postvenda de qualitat.

No ho dubtis més i aprofita la campanya Tecno Boom d'IO: Electro&Home. Corre que volen!