Nou any, nous propòsits!!!

Nou any, nous propòsits!!!

Sprinter disposa de tot el material esportiu que necessites per assolir el teu objectiu esportiu

Hem estrenat nou any i amb ell arriben els propòsits de 2023. Ens marquem molts objectius, però els arribem a dur a terme? Està demostrat, segons un estudi de la Universitat de Scranton, que només el 8% de les persones que es marquen propòsits aconsegueixen complir-los. El 92% restant no els compleixen.
Els entesos assenyalen que per assolir els objectius que ens proposem a inicis d'any, calen ser realistes. Un dels propòsits que no falla mai és anar amb més freqüència al gimnàs.

La botiga Sprinter d'Epizen et dona l'empenta per fer-ho possible. I és que en ella trobaràs tot el que necessites per a les diferents pràctiques esportives tant indoor com outdoor. Moda, complements i materials esportius necessaris per running, fitness, ciclisme, futbol o pàdel, entre altres, és el que tens disponible a Sprinter, ubicat a la segona planta d'Epizen.

Sprinter a Andorra

Des de 1995, la botiga especialitzada en roba esportiva va iniciar una gran expansió empresarial en territori espanyol. L'obertura d'Epizen va provocar que Sprinter veiés una oportunitat d'entrar en territori internacional. Els seus 2.250 m² estan dedicats a una àmplia gamma de productes de primeres marques i de tendències com són Adidas, Nike, Puma, Fila, Asics... a més de diferents models dissenyats exclusivament per a Sprinter.