Preus imbatibles a totes les seccions

Preus imbatibles a totes les seccions

Del 22 de febrer al 13 de març

Acabem l'última setmana del mes de febrer amb el nou catàleg de Carrefour!

Des del 22 de febrer fins al 13 de març, Carrefour presenta el seu nou catàleg carregat d'ofertes irresistibles que segurament et deixaran sorprès. Prepara't per aprofitar preus imbatibles en una àmplia gamma de productes, que t'ajudaran a estalviar durant tot l'any!

Què pots trobar en aquest nou catàleg? Des de productes frescos fins a petits electrodomèstics, Carrefour porta preus difícils de superar. A la secció de frescos, podràs gaudir de fruites i verdures, així com de carns i peixos d'alta qualitat, tot a preus imbatibles.
La secció d'alimentació t'espera amb una varietat d'opcions que satisfaran fins i tot els paladars més exigents, incloent-hi la secció de begudes, tot a preus que et faran somriure.

Necessites tenir sempre a mà alguns bàsics? No et preocupis! A la secció de congelats trobaràs una àmplia varietat de productes llestos per portar a casa i gaudir en qualsevol moment.

Però l'oferta no acaba aquí. Carrefour també ha inclòs descomptes en productes d'higiene personal i neteja, perquè puguis mantenir la teva llar impecable sense gastar massa. A més, si estàs buscant actualitzar alguns electrodomèstics o necessites algun producte per a la llar, també trobaràs preus imbatibles en aquesta secció!

Així que ja ho saps, del 22 de febrer al 13 de març, no et perdis el nou catàleg de Carrefour i aprofita ofertes que t'ajudaran a estalviar en les teves compres diàries.

Amb els seus preus imbatibles, podràs estalviar tot l'any!

¡Consulta ya el catálogo digital!