Que el fred no sigui una excusa

Que el fred no sigui una excusa

Siguis un runner professional o un principiant, ara és el millor moment per córrer!

La clau per mantenir un bon estat físic, és mantenir un ritme d'exercici constant i l'arribada del fred no ha de ser una excusa per deixar la rutina. Fer exercici en èpoques de baixes temperatures, pot aportar diferents beneficis extres al teu entrenament.

  • Millora la resistència. Gràcies al clima fresc realitzar entrenaments de llarga durada resulta més còmode i fàcil, ja que al nostre cos li costa menys mantenir una temperatura corporal equilibrada.
  • Crema més calories. Quan fa fred, el cos necessita més energia per mantenir la temperatura corporal adequada, per tant, es consumeix més energia.
  • Potència el sistema immunitari. L'entrenament moderat a l'aire lleure i a baixes temperatures, millora el sistema immunitari i redueix fins a un 30% la possibilitat de patir grip.

La roba especialitzada amb tecnologies Dry-Fit i ClimaCool, aconseguiràs mantenir la teva temperatura corporal adequada. Per tant, ara que arriba el fred, no deixis els teus entrenaments. Amb la roba i accessoris adequats, gaudeix del running durant tot l'any.

Vine a la segona planta del nostre centre comercial i descobreix les últimes novetats esportives a Sprinter.