Acabat efecte pell, la tendència d'aquest hivern 2023-2024

Acabat efecte pell, la tendència d'aquest hivern 2023-2024

Estil i sostenibilitat poden anar plegades

Aquest hivern, una de les principals estrelles de la temporada és la tendència de roba i complements amb acabat efecte pell, una opció que combina estil i calidesa per a mantenir-te a l'avantguarda del glamur hivernal.

 

Leggins efecte pell de Tezenis

Roba amb acabat efecte pell

Des d'abrics o armilles fins a pantalons i faldilles, aquesta tendència ofereix una alternativa elegant i ètica, proporcionant el mateix estil d'alta qualitat sense comprometre l'ètica animal. Ja sigui en tons clàssics com el negre i el marró o en colors més atrevits, la roba amb acabat efecte pell és l'elecció perfecta per als qui busquen un toc de distinció.

 

Total look efecte pell en groc:

Jaqueta groga efecte pell de Lefties

Jaqueta groga efecte pell de Lefties

Faldilla groga efecte pell de Lefties

Faldilla groga efecte pell de Lefties

 

 

Guants efecte pell

Guants efecte pell

 

 

 

Complements amb detalls de pell sintètica

Els detalls marquen la diferència, i aquesta temporada, els complements amb acabat efecte pell són la clau. Des de bosses elegants fins a guants i bufandes amb tocs de pell sintètica, aquests accessoris no només et mantindran abrigat, sinó que també agregaran un toc distintiu al teu outfit. Explora una àmplia gamma d'opcions a les botigues d’Epizen i troba el complement perfecte per a completar el teu look.

 

Més complements efecte pell:

Gorra efecte pell

Gorra efecte pell

 

Calçat efecte pell

Des de les clàssiques botes planes que ofereixen comoditat sense renunciar a l'estil, fins a les sofisticades opcions amb taló que afegeixen un toc d'elegància a qualsevol look, l'efecte pell també destaca en el calçat. I a l'estil més clàssic se li suma el renaixement de l'estil cowboy, fusionant la nostàlgia del vell oest amb detalls contemporanis com a colors o detalls metal·litzats.

 

Botes Cowboy de colors efecte pell

Botes Cowboy de colors efecte pell

Botes negres de taló efecte pell

Botes negres de taló efecte pell

 

Sostenibilitat i estil: una combinació guanyadora

La moda sostenible està en alça, i la tendència d'acabat efecte pell no és l'excepció. Amb opcions de pell sintètica, pots abraçar l'elegància hivernal de manera ètica i conscient. Uneix moda i responsabilitat ambiental per a oferir-te una experiència de compra única.