
Tradició i gust: plats típics de Setmana Santa amb Family Cash
A continuació, et presentem tres receptes emblemàtiques: potatge de vigília, bunyols de bacallà i “torrijas”. Tots els ingredients necessaris per a la seva preparació estan disponibles al supermercat Family Cash, ubicat a la planta baixa d’Epizen d'Andorra.

1. Potatge de vigília
Aquest guisat és un clàssic de la Setmana Santa a Espanya, elaborat amb cigrons, espinacs i bacallà.
Ingredients:
- 500 g de cigrons secs
- 300 g de bacallà dessalat
- 300 g d'espinacs frescos
- 1 ceba
- 2grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- Oli d'oliva verge extra
- Sal al gust
Preparació
- La nit anterior, posa els cigrons en aigua freda.
- En una olla, sofregeix la ceba i els alls picats fins que estiguin transparents. Afegeix el pebre vermell i barreja bé.
- Incorpora els cigrons, la fulla de llorer i cobreix amb aigua. Cuina a foc mitjà fins que els cigrons estiguin tendres.
- Afegeix el bacallà tallat a trossos i els espinacs. Cuina durant 10 minuts més.
- Ajusta de sal i serveix calent.
A Family Cash, trobaràs cigrons de gran qualitat a la secció de llegums, bacallà dessalat a la peixateria i espinacs frescos a la zona de fruites i verdures.

2. Bunyols de Bacallà
Aquests deliciosos bunyols són ideals com a aperitiu o entrant durant les festivitats.
Ingredients:
- 250 g de bacallà dessalat
- 150 g de farina de blat
- 1 ou
- 1 gra d'all
- Julivert fresc picat
- 150 ml d'aigua
- 1 culleradeta de llevat en pols
- Oli per fregir
- Sal al gust
Preparació
- Esmicola el bacallà i barreja'l amb l'all i el julivert picats.
- En un bol, bat l'ou i afegeix l'aigua. Incorpora la farina i el llevat tamisats, barrejant fins a obtenir una massa homogènia.
- Afegeix el bacallà a la massa i barreja bé.
- Escalfa l'oli en una paella i, amb l'ajuda d'una cullera, fregeix porcions de la massa fins que estiguin daurades.
- Escorre sobre paper absorbent i serveix calent.
A Family Cash, el bacallà dessalat està disponible a la peixateria, mentre que la farina, els ous i l'oli es troben a les seccions de productes bàsics i olis.

3. Torrijas
Aquestes postres és un dels més emblemàtics de la Setmana Santa a Espanya.
Ingredients:
- 1 barra de pa del dia anterior
- 1 litre de llet
- 100 g de sucre
- 1 branca de canyella
- Pell de llimona
- 2 ous
- Oli per fregir
- Sucre i canyella en pols per empolvorar
Preparació
- Escalfa la llet amb el sucre, la branca de canyella i la pell de llimona. Deixa infusionar i refreda.
- Talla el pa en llesques i submergeix-les en la llet infusionada fins que estiguin ben amarades.
- Passa les llesques per ou batut i fregeix-les en oli calent fins que estiguin daurades.
- Escorre sobre paper absorbent i empolvora amb una barreja de sucre i canyella en pols.
Family Cash ofereix una àmplia varietat de pans ideals per a torrades a la seva fleca, llet fresca a la secció de làctics i ous a la zona de refrigerats.
Aquestes receptes tradicionals són ideals per celebrar la Setmana Santa i l'arribada de la primavera. Tots els ingredients necessaris estan disponibles a Family Cash d'Epizen Andorra, on trobaràs productes frescos i de qualitat per a les teves preparacions.