El punt calat, una tècnica en tendència

El punt calat, una tècnica en tendència

Una de les tendències d'aquesta temporada!

L'estiu és l'època perfecta per a lluir peces fresques i còmodes, i una de les tendències més populars d'aquesta temporada són les peces de punt calat. Aquesta tècnica de teixit permet crear peces amb un aire bohemi i romàntic, ideal per als dies i les nits d’estiu.

Les peces de punt calat es caracteritzen per tenir petits forats en el teixit, la qual cosa les fa transpirables i lleugeres.

Una de les peces més populars d'estiu de punt calat són els vestits. Aquests poden ser llargs o curts, ajustats o solts, i s'adapten a tota mena de cossos i estils. Un vestit de punt calat és perfecte per a una tarda a la platja o un sopar a l'aire lliure, ja que és fresc i còmode però també elegant i sofisticat.

Una altra peça que no pot faltar en el teu armari d'estiu són les bruses de punt calat. Aquestes peces són ideals per a combinar amb shorts o faldilles i crear looks frescos i juvenils. Les bruses de punt calat solen tenir mànigues acampanades o detalls com a pompons o borles, la qual cosa els dona un toc bohemi molt chic.

Si prefereixes un look més relaxat, pots optar per un top de punt calat. Aquests tops solen ser més curts que les bruses i s'ajusten al cos, la qual cosa els fa ideals per a combinar amb pantalons de tir alt o faldilles llargues. Un top de punt calat és perfecte per a un dia de compres o per a sortir a prendre alguna cosa amb amics.

Quant als colors, els tons pastel són els més populars aquest estiu. El groc, el rosa i el blau clar són perfectes per a crear looks frescos i juvenils. Si prefereixes una cosa més atrevida, pots optar per peces de punt calat en tons neó o estampats florals.

En definitiva, les peces d'estiu de punt calat són una tendència que no pots deixar passar. Fresques, còmodes i versàtils, aquestes peces et permetran crear looks bohemis i romàntics ideals per als dies de calor. A més, gràcies a la seva versatilitat, podràs portar-les tant a la platja com a un sopar elegant. Quines esperes per a sumar-te a aquesta tendència?