Tendències en Roba per a la Llar per a la Primavera-Estiu 2024

Tendències en Roba per a la Llar per a l'Estiu 2024

Aquest estiu, llueix la casa perfecta!

La primavera i l’estiu de 2024 arriben amb una onada de noves tendències en roba per a la llar que prometen transformar els nostres espais en refugis de confort i estil. Aquest any, les tendències se centren en la sostenibilitat, la funcionalitat i un enfocament renovat en el benestar. Des de colors vibrants fins a materials orgànics, aquí et presentem les tendències més destacades per vestir la teva llar en la pròxima temporada.

Tonalitats pastel

Una de les tendències més fortes per a la primavera-estiu 2024 tant en la moda com en els teixits per a la llar, són els tons pastel. Especialment per a la llar creen un ambient tranquil i relaxant. A més a més, combinats amb colors més vibrants, permeten jugar amb contrastos i aconseguir una decoració equilibrada i harmoniosa.

Llençols quadre vichy

Blazer amb tall Slim d’Only&Sons:

 

Estovalles de quadres en tons pastel

Protector solar infantil La Roche Posay

Estampats florals i botànics

Els estampats florals i botànics són imprescindibles per a la temporada primavera-estiu. Inspirats en la natura, aquests dissenys aporten frescor i vitalitat a qualsevol espai. Pots optar per estampats grans i atrevits per a un efecte dramàtic o patrons més subtils i delicats per a un toc d’elegància. Els tèxtils amb aquests motius són ideals per a coixins, cortines, estovalles i fundes de nòrdic.

Llençols amb estampat de flors

llit estampat flors Textura Interiors

 

 

Minimalisme funcional

El minimalisme funcional segueix sent una tendència clau, amb un enfocament en la simplicitat i la practicitat. La roba per a la llar amb línies netes i dissenys senzills, però elegants, és perfecta per crear un ambient serè i ordenat.

Els colors neutres com el blanc, el gris i el beix dominen aquesta tendència, combinats amb mobles i accessoris multifuncionals que maximitzen l’espai i la utilitat.

Estovalles llises en tons terra

Estovalles llises de Textura

Set de 2 draps amb estampat minimal

Set 2 draps Textura

Set de 2 tovallons llisos

Tovallons Textura

Influències ètniques i artesanals

Les influències ètniques i artesanals estan presents en moltes col·leccions de roba per a la llar per a aquesta temporada. Els patrons geomètrics, els brodats i les tècniques de teixit tradicionals aporten un toc d’autenticitat i diversitat cultural.

Aquestes peces no només decoren, sinó que també expliquen històries i reflecteixen la riquesa de diferents tradicions artesanals.

Funda de coixí amb estampat ètnic

Funda de coixí amb estampat ètnic

 

Funda de coixí amb brodat

Funda de coixí amb brodat

Accessoris versàtils

La versatilitat és essencial en les tendències de decoració per a la llar per a 2024. Els accessoris funcionals, com les espelmes aromàtiques per sopars a l’aire lliure en una nit d’estiu. Així com individuals confeccionats amb materials naturals que aportaran el toc estiuenc ideal a la teva llar.

Individual de marfil natural

Individual de marfil natural

 

Espelmes de decoració de Textura

Espelmes de decoració Textura

Visita Textura Interiors a Epizen per descobrir les últimes col·leccions de roba per a la llar i trobar tot el que necessites per actualitzar la teva decoració aquesta temporada. T’esperem per ajudar-te a crear la llar dels teus somnis!