Que el fred no sigui una excusa

Que el fred no sigui una excusa

Siguis un runner professional o un principiant, ara és el millor moment per córrer!

La clau per mantenir un bon estat físic, és mantenir un ritme d'exercici constant i l'arribada del fred no ha de ser una excusa per deixar la rutina. Fer exercici en èpoques de baixes temperatures, pot aportar diferents beneficis extres al teu entrenament.

Millora la resistència. Gràcies al clima fresc realitzar entrenaments de llarga durada resulta més còmode i fàcil, ja que al nostre cos li costa menys mantenir una temperatura corporal equilibrada.

Crema més calories. Quan fa fred, el cos necessita més energia per mantenir la temperatura corporal adequada, per tant, es consumeix més energia.

Potència el sistema immunitari. L'entrenament moderat a l'aire lleure i a baixes temperatures, millora el sistema immunitari i redueix fins a un 30% la possibilitat de patir grip.

La roba especialitzada amb tecnologies Dry-Fit i ClimaCool, aconseguiràs mantenir la teva temperatura corporal adequada. Per tant, ara que arriba el fred, no deixis els teus entrenaments. Amb la roba i accessoris adequats, gaudeix del running durant tot l'any.

Vine a la segona planta del nostre centre comercial i descobreix les últimes novetats esportives a Sprinter.